27 november 2006

Juleverksted

I går hadde vi altså juleverksted hos oss. Koselig som alltid! Vi bakte pepperkaker, lagde kort, strikket og hørte på julemusikk. Jeg kom faktisk i julestemning. Kanskje ikke så rart siden jeg hørte julemusikk fra klokka var ca 14 til 22... Hehe.. Det var tre cd-er som byttet på, og ingen av de er irriterende. Det kommen bilder etterhvert...

I dag har jeg nå vært på skolen i 7 timer og 39 minutt. Den siste halvtimen har jeg ikke gjort så masse fornuftig, men før det har jeg vært ganske effektiv. Har mål om 7-8 timer hver dag. Og det blir nok gjerne i overkant av det i morgen og onsdag. Nå skal jeg snart hjem, spise litt middag og etterpå på cellegruppe hos Silje. Gleder meg. Jeg gjør som oftest det når jeg skal på cellegruppe. Av og til går jeg en hel uke og bare venter. Det er en fantastisk gjeng!

Jeg fikk forresten en kommentar fra Ingvild på at det er rart (?) sånn bloggene blomstrer i eksamenstida. (Skjønner ikke det jeg..) For min del er det også fordi jeg plutselig så at jeg nesten ikke hadde blogget i november. Og da måtte jeg jo holde statistikken oppe. Kan ikke plutselig bare ha blogget 7 ganger, mot 14-18 i de andre månedene. (Ca. tall...)

1 kommentar:

Eirik sa...

Vi gleder oss også! Takk for juleverksted i går, det var moro..