16 november 2006

Snart eksamen...

Ok, det er kjedelig å skrive om eksamen... men det er det livet mitt dreier seg mye om for tida. Denne uka har jeg begynt eksamenslivet. For dere som fikk det med dere i vår betyr det:
1. I seng før 22.30 (..eller ihvertfall 23.00)
2. Opp og på skolen før 08.30.
3. Ikke noe dilling på internett (blogging er ikke dilling, lesing av andres blogger blir fort dilling..)
4. Lese lese lese, eller for min del egentlig regne, regne, regne.

Denne uka har jeg begynt bra. På mandag var jeg sein på skolen, men tirsdag, onsdag og torsdag har jeg vært på skolen før halv ni. Er skikkelig stolt av meg selv!
Til sommeren hadde jeg og Maria klistremerker som vi fikk for å være flinke til å oppfylle punkt 1.-3. (+noen til) Men det har jeg ikke tenkt å ha nå. Foreløpig blir jeg motivert av at jeg tror jeg får bedre karakterer hvis jeg leser. Snart må jeg ha noe som motiverer meg litt mer enn det. Hvis dere har noen ideer er det bare å si i fra.

Da kommer det mer fra eksamenslesende-Ranveig om en stund :)

5 kommentarer:

Kristine sa...

finn deg noe du har veldig lyst på men egentlig ikke trenger, litt sånn luksus... og så får du lov til å kjøpe det hvis du er flink å lese! (du må sette noen kriterier for hva - "flink og lese" er da)

Erlend sa...

Eg suns åg det e vanskeligt å motivera seg, kanskje spesielt når det e lenge te eksamen. Visst det e kort te eksamen, og det e fare for at det ikkje komme te å gå så bra, så pleie ikkje motivasjonen vera någe problem. Kan av og te bli litt vanskeligt å sovna då, og så har eg kanskje nesten-mareritt om fagting.

solveig sa...

folkens..bear with me. Men ang sånn luksus osv. Ranveig trenge ikkje "få lov". Hu e fri te å gjør akkurat som hu vil! Og det e derfor denne jernviljen e så ekstra inspirerande :) Fritt etter o store tv-shop guru/evangelist anthony robbins: It's not the motivation that makes us get where we want, it is the drive. Lykke te!!!

Ranveig sa...

Hehe. Det engasjerte visst med eksamenslesinga mi. Eller så er det sånn at andre også trenger å lese litt blogger innimellom faglesing... Og Solveig: jeg har ikke så jernvilje som du og Mari vil ha det til. (Bare innimellom.)

solveig sa...

nei, kanskje jernvilje bare e dumt. Kanskje det lønne seg å ver f.eks en tresort. Skjere liga lett i romtemperert smør, men du sleppe den ekla rustingå. Vilje, kløkt og litt flaks e tingen.