19 februar 2007

Oppdaltur!!

I helga var Solid på tur til Oppdal sammen med en gjeng fra SubUrban i Molde. Det var en kjempevellykket tur!!!! Vi hadde det sosialt sammen - ALLE sammen. Det ble ikke noen form for klikking. Deilig. Som en av deltagerne kommenterte så var det akkurat som om vi hadde vært på leir sammen før.

Vi sov på Vollan skole - som er en barneskole med MASSE fokus på at alle skal være venner. Ingen mobbing der i gården nei... Skolen var full av antirasistiske, antimobbe ++ ark. Der sov vi på klasserom, gymmet i gymsalen, hadde møter i gymsalen og hang litt rundt omkring. På lørdagen var de fleste i bakken. Vangslia. Mens noen av oss gjorde skole eller bare slang. En liten tur opp i kaféen i bakken fikk vi oss alle sammen.

Ellers hadde vi tre møter i løpet av helga. Vi hadde dessverre ikke noe lovsangsband, men det gjorde ikke så masse. Det ble talene som var i fokus - og det er jo aldri feil. Vi hadde pakt som tema for helga så talene handlet om Gud som vår far/alle forskjellige sider av Gud, Den gamle og nye pakt og Guds rike. Veldig bra taler syns nå jeg. Etter alle talene delte vi oss inn i grupper og snakket om talen og ble litt bedre kjent.
I det hele tatt en flott tur!

Jeg har ingen bilder inne på pc-en fra turen enda, så det får bli to bilder fra Impuls07. Det er bilde av Berit og Karoline, celleleder og cellemedlem...

1 kommentar:

Anonym sa...

hehe... nice pictures :)

Bra Ranveig, fikk e me en go latter i dag å. Litt lei skole, så da æ d godt!

Så bra at turen t oppdal vart så vellykka. Da vart e gla!

Må snakkes snart, særli ang alpha. E har ganske my for tida, men d kanj vi snakk om da.

Ha en fin ettermiddag/kveld!

Berit