23 mai 2007

Eksamenslesing

I går skulle jeg legge ut et blogginnlegg om konfirmasjonen til Tonje - men det ble visst ikke noe av det. Og nå sitter jeg på skolen - uten bildene... Så det får bli en kort blogg om hvordan eksamenslesinga går i stedet.

Min neste eksamen er nemlig 7. juni, og den siste 8. juni. Så nå for tida leser jeg litt parallelt på de to. Men det er ganske slapt. Mandag sto jeg opp klokka 9.00, i går sto jeg opp 8.40 og i dag 8.00. Så det er jo en god trend... Deilig å ikke trenge å stresse, men det hadde kanskje vært bedre å tatt en hel dag helt fri og jobbet litt mer de andre dagene. Jaja. Når jeg da kommer meg på skolen er det ikke alltid like lett å lese... i hvertfall ikke når vi har begynt med en hel times lunsj (eller mer..). Men jeg får gjort noe - og det er jo bra. Tror det skal gå bra på både Moderne statistiske metoder og Kodeteori. Det er fag som jeg har likt begge to, og på begge har jeg allerede gjort unna en del. I Kodeteori hadde vi en midtsemesterprøve som teller 20%, og i Moderne har vi hatt 3 øvinger som tilsammen teller 40%. Og i begge fagene har det gått ganske greit.

Men nok om eksamen... Hva skjer ellers? Hmm...

Maria driver å flytter ut! Det er ganske rart... Jeg har jo bodd med henne i 4 år nå - også plutselig skal jeg ikke det lenger. Vi finner etterhvert ut at vi mangler jo litt når hun flytter ut også... så vi må kanskje på en IKEA-tur. (Aldri feil... hehe.)

Planlegging av høsten i Solid. Vi i ledergruppa (++) driver å setter opp temaer og talere... Ganske spennende å være med på den prosessen. Etter forrige møte var vi ganske enige, men vi skal ha ett møte til for å bestemme endelig.

Jentekveld hos meg. På fredag hadde vi jentekveld med jentene fra matte, fysikk og biofysikk. Utrolig koselig!! Jeg og Kathrin lagde pizza og firkløverkake, og jeg hadde lagd iskake på forhånd. Mmm... Det er så koselig å finne på sånne ting i eksamenstida. Vi hadde jo altfor masse kaker - så på lørdagskvelden ble det kakefest etter Salem. Det var også veldig koselig!

Ok.. det ble kanskje ikke noen kort blogg - jeg innser det. Men tenk så mye mer dere vet om livet mitt nå! Hehe... tilbake til lesing. (Eller.. det er jo snart lunsj ")

1 kommentar:

Ingvild sa...

Kjenner meg igjen du! Lunsjene blir bare lenger og lenger, jo mer vi har å gjøre egentlig... :)