24 august 2007

Sandnes

En liten helgetur til Sandnes må til når jeg har vært hele sommeren i Trondheim. Kom hit i går kveld, og blir til mandagsmorgen. Deilig med litt skikkelig fri før jeg begynner for fullt på prosjekt og fag.

Her i Sandnes er det fint vær i dag. Sol og blå himmel. Ikke så fryktelig varmt, men det går fint an å gå i t-skjorte - så jeg kan ikke klage. For en stund siden kom jeg tilbake fra en tur i skogen bak her med Amadeus og Mari. Vi gikk mot kubben, og så ned mot aspervika og sandvolleyballbanen på toppen av grevlingveien. Så fulgte jeg mari hjem før jeg gikk hjem igjen selv også. En ca 1 1/2 times tur når vi gikk i et bedagelig tempo det meste av tiden.

I kveld skal jeg til Kristine og Bjørnar en tur. Grilling og spilling! Grillinga er avtalt, spillinga håper jeg det blir noe av.. Hehe.

Ellers skal jeg på Rudi Myntevik konsert i Hana kirka i morgen!! KOM KOM!! Og på søndag er det jubileumsgudstjeneste i Hana kirke. (Tenk at det er 10 år siden den ble ferdig, og vi kom hjem fra Bangladesh. Tida går fort.)

2 kommentarer:

Kristine sa...

Og spilling ble det ;)

Ranveig sa...

Jepp! Og JEG vant. Ikke at det var det viktigste altså... (hchm...) det viktigste var at 3 av 4 søstre hadde det koselig sammen. Dumt at du er i Bergen Inger Lise!