19 juli 2008

Hva skjer'a bagera??

Nå var det visst lenge siden jeg hadde blogget... Hva har skjedd siden sist?

- Vært en dag med Oda, Mari og Bjarte. Oda fisket to makreller til oss sammen med farfar som vi hadde til middag, vi bakte boller og Mari og jeg spilte Carcassonne.
- Vært hos Ingrid og Solveig en formiddag.
- Vært hos Kristine sammen med Ingrid en kveld.
- Hatt besøk av Kristine her.
- Vært på biblioteket og lånt to bøker.
- Lest en bok. Fire Sale av Sara Paretsky.
- Spilt Alhambra 3 ganger tror jeg.
- Tørket støv og ryddet på stua.
- Vært på Sandnes... det var da jeg var på biblioket, så de hører jo egentlig sammen.
- Strikket litt.

Det ble visst litt da jeg satte det på en liste. For det meste så har jeg ikke gjort så veldig masse føles det som. Daffet her hjemme... Mest inne, fordi det regner sånn, men i går var det sol så da ble det daffing ute. Så masse at jeg faktisk har fått litt skille :)

I morgen reiser mamma og pappa til Berlin, så da har jeg og Tonje huset for oss selv. Og etter at jeg har hentet bilen på verksted på mandag har vi bil også. Vi har forsåvidt en leiebil nå også, men det føles mer som om jeg har bil når det er vår egen jeg har.

Jeg har planer om å treffe Ingvild OL, Ingvild A og kanskje Marie (??) denne uka. Og kanskje Cathrin, og kanskje Hilde... Kanskje du Kristine vil leke med meg en gang eller to til også? Hvis det er andre som vil treffes er det bare å si i fra!

1 kommentar:

cathrin sa...

kanksje cathrin??? klart du sga treffa meg:D eg e klar fra lørdag te tirsdag heile dagene, å resten av ugå på kveldstid... begynne på jobb på onsdag... så e eg klar heile dagene igjen fra lørdag te tirsdag, åsså kveldstid onsdag torsdag fredag.. åsså... ja du tar kanskje tegningå??