01 mars 2009

Besøk

Mamma og Tonje har vært på besøk her i helga. De kom torsdags morgen og reiste nå nettopp... Så de har vært her i nesten fire hele dager. Torsdag og fredag var jeg på jobb, så da fikk de klare seg selv på dagene. Dere får kanskje lese mer på Tonje sin blogg om hva de gjorde da??

Uansett.. torsdagskveld slappet vi bare av med taco og spill hjemme hos meg, og fredagskveld var vi på Solid i Salem. Lørdagen gikk vi oss en tur i det strålendes solværet som var da, (bildene under er fra den turen) og på ettermiddagen spiste vi på indisk restaurant (Jadab) og så "Slumdog Millionaire" på kino. I dag har vi bare slappet av, spist god middag, lest masse (i hvertfall jeg og Tonje), strikket (jeg og mamma) og spilt Ticket to ride :)

Det har vært en veldig koselig og avslappende helg. Etter mye som har skjedd de forrige to helgene med Impuls Tromsø og tur hjem, var det greit med en helg som var litt roligere.
My Mom and younges sister visited this weekend, from Thursday until today. We've really had a good time, relaxing, taking a walk in the nice winter weather (the pictures...), playing board games, eating at an Indian restaurant and knitting/reading among other things. It was nice with a relaxing weekend after a lot of program the previous two... Thanks for the visit :)

3 kommentarer:

Laisy sa...

hoertes koselig ut :) Hva syntes dere om slumdog millionaire?? masse oppstyr rundt den filmen her nede i India ;) hihi

brit niemi sa...

Takk i like måte, kjekt å være på besøk hos deg! KLem mamma

The Dapelo Family sa...

Oh, Hurray! One in English!:) It was so nice to see the pictures. We really miss you and your family. Give everyone hug from me next time you see them. :)