01 desember 2009

1. desember

Akkurat nå så skjønner jeg ikke de som lover en adventskalender for sine lesere... Det får dere ikke av meg :) Kanskje det er de som studerer som orker det. Dere kan jo følge Kristoffer sin hvis dere vil prøve dere på noen bibelske spørsmål... Evt. så finnes det noen som viser fram det de får i adventskalenderen sin i bloggen. (Spør du meg så er det litt kjedelig og frekt ;) Ikke nok med at vi som ikke har pakkekalender blir misunnelige, man får altfor høye krav til pakkekalendre... )

Jeg lurer på om jeg ikke burde gjort det jeg tenkte på i fjor. Laget pakkekalender til meg selv i januar :) Da får man noe man vil ha, og det er en sjans for at man glemmer det til desember... Jeg har fått de beste kalendrene mine fra Mari :) Dikt, sitat og bilder. Har fått det to ganger! Både da jeg gikk på bibelskolen og for et par år siden. Veldig kjekt!!

Jaja... vi ses!


(Only Norwegian - sorry :) )

1 kommentar:

Anonym sa...

Koselig at du husker kalenderene jeg har laget:) Jeg kan faktisk ikke huske at du fikk i Grimstad.. Jaja, det er den husken... Jeg må bare si at det er jo veldig kjekt å lage en slik kalender også. Iallefall når en vet at det faller i smak.

Da snakkes vi faktisk om ikke så lenge... JUL JUL JUL JUL JUL JUL.

M