25 januar 2010

Bønnevakt

På onsdag var jeg i Misjonskirka og ba. Jeg var der fra 20.00 til 00.00 og tida gikk kjempefort! Det var laget bønnemanual med bønnetemaer for hver time, så i starten av hver time så leste vi hva vi skulle be for, og ba sammen for det. Det varierte litt fra time til time hvor masse vi ba sammen og hvor masse vi ba hver for oss - men det var uansett veldig bra. Temaene for de fire timene jeg var der var:

- De som arbeider på natta
- Åndskamp
- Familie og ekteskapet
- Våre nye landsmenn

I tillegg så ba vi litt for Solid på slutten av en av timene.

Det var helt enkelt fantastisk å få sette av så masse tid til å legge Trondheim fram for Gud. Og samtidig få være veldig tilstede i verden - siden temaene var nokså konkrete - og samtidig være borte fra stress og tanker i eget liv! Kan absolutt anbefales :)


This passing week has been a prayer week for Trondheim for all Christians in Trondheim. In one church there has been prayershifts going on 24/7. On Wednesday I spent four hours praying for the town that I live in. It was fantastic to be able to give my town to God. At the same time feeling close to the world, and far away from the stress and things in my own life. I can really recommend it!

Ingen kommentarer: