08 august 2006

Litt kjøligere i Sandnes, men fortsatt godt vær!

I går og i dag har det vært litt kjøligere her i Sandnes. Men det er i grunnen greit. Juli måned har vært veldig bra! Masse finvær, lite regn, varmt! Flott. Jeg liker sommeren best jeg!

Leste på en kamerat sin blogg i går at han skal opp til Trondheim og konte denne uke. Jeg er utrolig glad for at jeg har stått på alle mine eksamener og slipper det. Kjenner at jeg begynner å bli klar for skolen igjen, men er utrolig glad for at jeg ikke starter høsten med eksamen :) Men hvis jeg hadde strøket hadde jeg jo vært klar for det nå.

Det er rart hvor mange ting det er sånn med... Hvis man er innstilt så går det greit. Lange togturer istedet for fly, mange jobbedager etterhverandre, masse eksamenslesing... osv.Et bilde av et stearinlys... siden høsten nærmer seg.

2 kommentarer:

cathrin sa...

veldig kjekt å lesa bloggen din:D har du dradd tilbake nå??? Hvis isje... gje en lyd då, så kanskje me kan henga en dag?

Ingvild A sa...

Enige, eg lige og sommaren best!
Har vært ein fine sommar i Trondheim og. Faktisk bada ude 5 ganger! E kje så verst te å ver i Trøndelag? Har ikkje bada i det heila tatt i Trondheim før (på 4 år)