04 september 2006

Mandag morgen igjen...

Da er jeg klar for en ny uke!

I helga var det tur med Solidledere til Røros! En vellykket tur med masse moro. Det er lenge siden jeg har rangla sånn og ledd så masse. Men når klokka er 3 om natta så er jo det meste morsomt...
Vi fikk snakket om masse som er viktig for Solid og planlagt endel. Jeg er også utrolig takknemlig til Gud for at ting legger seg til rette for cellearbeidet. Det er fortsatt ting som mangler, og jeg må fortsatt lære endel om at jeg ikke skal ordne alt selv! Å stole på at Gud ordner opp er ikke alltid like lett. Vi mennesker er ofte veldig resulatorientert...

Jeg må forresten takke for kommentarer! Jeg håper at noen av dere vil fortsette å lese og kommentere. For det er så gøy å få tilbakemeldinger på det man skriver! Litt egoistisk... men men... Når man først har en blogg er det jo kjekt hvis den blir lest.

Det har også ordnet seg med cellegruppe for meg. Den cellegruppa jeg har gått i i 2 år ble oppløst nå. Og da var vi 3 stykker igjen som ikke hadde noen plass å være. Men vi har fått oss leder og satser på å få oss noen flere deltagere også! Takk Gud!
Jeg fant ut i vår at jeg måtte konsentrere meg om Solid og cellegruppene der, og ikke i tillegg være celleleder i min egen cellegruppe. Det har noe med å ha et hvilested å gjøre.

Snakkes...

1 kommentar:

Kristine sa...

Jeg leser også bloggen din altså. I dag skal det handles tupperware til deg .. juhuuuu =) Og snart har du bursdag!