11 desember 2006

En liten oppdatering på gang...

Da fikk jeg endelig tid og anledning til å skrive igjen! Etter den siste eksamenen min på onsdag gikk jeg litt i internetthi. Det betyr at jeg ikke har vært på skolen eller i nærheten av internett i det siste. Jeg er jo ferdig med mine eksamener, og har bare en oppgave igjen å skrive. Og siden jeg bare leste på torsdagen, fikk låne Maria sin pc på fredagen og har hatt nesten fri i helga har jeg ikke vært på skolen. Men nå er jeg her igjen!

Jeg skriver altså oppgave i SOS1012 som er "Gruppeprosesser, organisasjon og
ledelse". Et veldig spennende fag syns jeg. Oppgaven handler om sosial fasilitering, som er det som skjer når man yter bedre i en gruppe enn alene. Det skal bli 12-15 sider, så jeg har endel å skrive. Er akkurat nå på side 3. Skal nok få til å skrive en god del før jeg ikke har noe mer å skrive. Men tror nok jeg må jobbe litt med å få så masse ned på papiret. Vi får se... Kan jo holde dere oppdatert her på bloggen :)

Ellers siden sist så har Maria reist hjem på ferie. Hun hadde sin siste eksamen på fredag. 8 timer - helt ufattelig at det går an å ha så lange eksamener. Greit nok er 4 timer litt pinglete, men 8!! Det er jo like lenge som en arbeidsdag, og hvem er vel 100% tilstede hele arbeidsdagen?? Jeg bare spør...

Jaja, jeg får gå tilbake til oppgaven. Sitter på Dragvoll i dag, men tror nok jeg skal sitte på Gløs eller Marinteknisk de andre dagene. Marinteknisk er jo kjempenærme og praktisk, men det er så triste datasaler der!! Har dere vært der og sett? Helt innestengt og dårlig luft...

Snakkes

1 kommentar:

Erlend sa...

Eg har visst tri eksamena igjen ennå.

Det der med dårligge loft på datasalane: Det e ganske dårligge loft på elektrobygget åg. Heldigvis e der vindu. På datasalen te instituttet e der ikkje vindu aent enn ud te ett rom der det e vindu i eine enden, og i tage trur eg. Går an å bli ganske sprøe av å sidda på dei datasalane.