12 desember 2006

Ånei.... så trist!!!! Men... Dette kan jeg jo skrive om på bloggen...

Det var en gang jeg og Maria satt fredelig i stua og så på tv. Middagen hadde vi spist, og det sto fortsatt litt rester på bordet. To lilla lys hadde vi tent, for å minne oss om at det var advent. Sånn ca sånn som dette så de ut:
Plutselig brytes den intense konsentrasjonen om programmet på tv. --Pling-- sa det. Og sånn så det ut (lyset sto faktisk igjen, sånn som på bildet):

Et lysestakedisaster!!! Plinget kom fra den ene glassbiten som kom borti gryta som fortsatt sto på bordet etter middagen. Etter flere minutters glaning måtte vi prøve å forklare hva som hadde skjedd. Ikke var lysestaken varm, ikke var det stor temperaturforskjell mellom staken og lyset, lysene hadde brent en stund... Det eneste som kanskje kunne forklare "bomben" var at det rant litt stearin akkurat da staken sa takk for seg... Som dere ser kom det stearin på duken:

Hvis noen har opplevd noe lignende skriv gjerne inn. Eller har en bra forklaring på hvorfor en lysestake i glass plutselig eksploderer.

1 kommentar:

Kristine sa...

Dette har skjedd hjemme også en gang, husker at jeg var på loftet og pappa var nede. Plutselig sa det pang, men da hadde lyset brent helt ned i glass staken liksom.. mystisk at det skal skje på denne måten.