18 januar 2007

IMPULS 07

Nå nærmer det seg Impuls 2007 med stormskritt!!!

Jeg er reiseleder for de som melder seg på fra Solid. Nå er vi oppe i 20, og jeg tror nok det kommer endel til. Gleder meg stort. Det er jo et stort ansvar, men noen må jo ha det. Håper at ungdommene koser seg og at det ikke skjer noen ulykker eller andre fæle ting. Forhåpentligvis møter de Gud der og blir bedre kjent med han.

I tillegg til det så skal jeg være forbeder under noen av møtene. Det er en ny tjeneste (i impulssammenheng) som jeg prøver meg på. I løpet av de 4 årene det har vært impuls her i trondheim har jeg prøvd meg på 4 forskjellige ting. Det første året var jeg vakt, så var jeg bønn-under-møtet-person og i fjor var jeg en av sjefene for kafeen. Tror jeg har mer og mer funnet ting jeg trives i. I fjor koste jeg meg skikkelig, og jeg tror jeg virkelig kommer til å gjøre det i år også.

Nesten alle i cellegruppa skal være med som medarbeidere - det er bra!! Det er kjekt når vi kan gjøre noe sånt sammen. Vi hadde cellegruppe hjemme hos meg i går. Koselig! Vi har et nyttårsforsett om å slutte tidligere, men det klarte vi å bryte samme dag som vi alle var enige om at det skulle vi prøve på... Vi trives tydelig i hverandres selskap - og det er bra.

So long...

2 kommentarer:

Brit Niemi sa...

Hei!

Det skal være Impuls her neste helg og idag har Camilla fått tilbud om jobb. Spennende å prøve seg på forskjellige tjenester. Flott!Mamma

solveig sa...

Impuls...huske eg va med på den aller fusste en gong i mine ungre dager..hehe. Den gangen ateisme va kristendommens største fiende.(!!) Kjekt viss der e littegrann fokus på kasslaks Gud en meine då, nærmere bestemt Ordet, og ikkje sånt visvas type "å, dher e nåhge her...ergo så lyge di så seie at ikkje alt i Bibelen plent må ver heilt sant". Kjempeevangelisk. (upsann..evangelical..) Nuvel... flisespikkar og kverullant syns du vel nå :) Eg e viss på at den tjenesten dåkke gjer alligavel e verdt innsatsen, så lykke te!