15 januar 2007

Mandager...

På mandager i vår skal jeg ha forelesning fra 8.15-10.00, 14.15-16.00 og 17.15-19.00... Jeg syns litt synd på meg selv. For en lang dag. Mellom ti og to er det ikke så lang tid til å gå noe sted, litt tid, men ikke så veldig lang tid. Også må jeg jo spise middag mellom fire og fem. Yeah!

I helga var jeg på Solid, lørdagsmøte og slappet av hjemme sammen med Ranveig. En skikkelig bra helg! På Solid var det masse folk, veldig god brownies og bra møte. På lørdagsmøte var det også masse folk, etterhvert, sikkert noe mat - jeg spiste ikke noe, bra tale av Charlotte, kjentfolk å snakke med og bra stemning. Impulsteamet til Thor Øyvind spilte på begge møtene - det var bra! Litt høy musikk, spesielt på lørdagen, men veldig bra.

Ellers driver jeg og ser etter pc for tida. Er det noen som har noen anbefalinger? Det er endel som sier at Dell er bra... Vet ikke helt hvor god pc jeg trenger, men en som jeg kan bruke til endel skole hadde jo vært bra.

1 kommentar:

Anonym sa...

Gunstig forelesningsdag på mendagen, ja! Det må nå ver noge av det du ikkje gidde gå på...? Neida, bare tulle. Eg sei ebare ein ting: Husk "spøde" so long! Mari