30 mars 2007

Facebook, pilates og øving...

Ranveig Niemi's Facebook profile
Denne uka har jeg oppdaget facebook... uheldigvis. Ikke det at jeg misliker facebook - jeg syns derimot at det var ganske kjekt å treffe så masse kjentfolk "der inne". Og jeg vil gjerne treffe flere også - så kom og bli med bli med! Men det at jeg oppdaget det denne uka var litt uheldigvis. Jeg og Erik har nemlig holdt på med en øving som vi fikk levert i går. Puhhh... Og for en øving det var. Det virket greit i begynnelsen, men det var mye mer jobb enn vi hadde trodd. Heldigvis er den levert nå - så nå er det påskeferie!!

I tillegg har jeg lånt meg pilatesbok og dvd. Har prøvd litt fra boka, men dvd-en har jeg bare sett litt av foreløpig. Tenkte jeg skulle se og prøve fra den i dag. Det virker bra, men også litt vanskelig... Spesielt uten instruktør kanskje. Men det er ganske bra forklart i boka. Håper dvd-en forklarer litt mer også. Ellers så er det jo pilates på idrettsbygget gjennom NTNUI.

7 kommentarer:

Mari R S sa...

Eg e med på pilates! Kan ikkje me trena når du komme hjem? Gratulerer masse med levert oppgave og inntatt påskeferie! Mari

pilates roomie sa...

Pilates? Ja! Ser gjerna koss den videoen e. Kan tørka travelhetens dunkle støv av min egen og ta an med. For en elendig unnskyldning. Komme hjem mandag. Gler meg te å sjå deg og mari atte.

Kristine sa...

Du, jeg lurer bare på en ting, skeptiker som jeg er ( i dette tilfellet..hehe). Registrere man seg med ekte navn og fødselsdato? Syntes det var mye info om meg, men så lurer jeg på om det er poenget? sånn at man finner igjen folk mener jeg?.. Eller registrerer man seg med nick?

Kristine sa...

Og en ting til, hva er forskjellen på myspace og facebook?

Dina sa...

hei.nå fant eg bloggen din, ganske greit siden du hadde lagt inn kommentar hos Cathrin ein gang. så sånn va d. Eg e heilt klar for monopol nå eg, hehe...

Julie sa...

Pilates er bra, holdt masse på med det i mine yngre dager. Selv er jeg litt mer fan av yoga nå. Håper du har det fint og nyter påskeferien!

Ranveig sa...

Kristine: jeg har registrert meg med ekte navn go fødselsdato. man kan bestemme helt selv hvem som etterpå får tilgang på det. f.eks. kan bare vennene dine se profilen din, eller noen kan se deler av profilen din osv. forskjellen mellom myspace og facebook er vel at det er litt enklere med facebook - dvs. du kan ikke gjøre så masse selv med html-koder og sånn. jeg har MANGE flere venner på facebook enn myspace. (myspace har jeg vel strengt tatt bare pga solveig, men det er lettere å finne folk på facebook)