18 juni 2007

5årstreff, riving og fint vær

Nå i helga var det elevstevne på bibelskolen i Grimstad. Det var for oss som gikk på bibelskolen for 5, 10, 15 og 20 år siden. 15årsjubilantene var det ingen av, men fra 5,10 og 20 var det deltagere. Vi som hadde 5års-jubileum var færrest. 9 stk var vi som var der hele helga, også var det noen som var innom deler av helga.

Det var utrolig koselig å være tilbake i Grimstad. Det meste av helga hang vi bare på bibelskolen og fikk oppdatert oss på hva alle gjør på nå. Jobb, skole, kjærester osv... Men vi fikk også tid til en båttur i Grimstads skjærgård og gudstjeneste i Landvik kirke på søndagen.

I dag har jeg vært hos Kristine og Bjørnar og hjulpet de å rive ned vegger. De skal sette inn noen nye vinduer, og legge ny tapet og fikse litt her og der... Så det de må gjøre først er å rive. Egentlig en ganske grei jobb. Ikke trenger man å være nøye - (bare med taket, for det skal de ikke gjøre noe med) - og man ser resultat ganske fort.

Også har det blitt fint vær igjen! Deilig. I pausen jeg, Kristine og Bjørnar hadde i dag spiste vi norske jordbær med fløte ute i sola. Det var sommerfølelse over det!

1 kommentar:

marie sa...

artig at du traff bjørg i helga, jeg hadde nemlig besøk av elisabeth og solgunn her i paris nå i helga! hehe...
jeg er klar for å komme hjem til norge nå, selv om det er fint å ha nesten tretti grader i skyggen nå og da...