05 september 2007

Hmmm

Nå har jeg en liten pause. Leser blogger og sånn... Det dumme er at det blir fort mer enn den ene bloggen man skulle sjekke - før man klarer å ta seg sammen og fortsette å jobbe. Spesielt når jobbinga foregår på samme datamaskin som man har pause :)
Siden sist har jeg vært på tur med Solid til Solhaug! 20 mennesker fra konfirmantalder og godt opp i 20åra. Veldig koselig! Vi spilte volleyball, sang singstar, noen spilte paintball, snakka, hadde møte, delekveld, noen gikk tur (tror jeg) og spilte bilspill, air-hockey og biljard. Lørdagsmøtefolk som skal på Solhaug nå til helga kan glede seg. (Det kommer kanskje et par bilder fra turen etterhvert...)
Ellers har cellegruppa mi delt seg! Plutselig, men samtidig til akkurat rett tid. Så neste gang vi skal ha celle er vi to grupper. Det blir spennende med en ny konstellasjon. Hvis noen har lyst til å bli med får de si ifra :)
Også jobber jeg på prosjektet da. Det går framover. Jeg fikk akkurat til noe som jeg har lurt på hvordan jeg skal gjøre... men da er det neste oppgave da. Jobber i et program som heter Minitab, og det har jeg ikke brukt siden høsten i 3. klasse. Så det er 1 1/2 år siden. Men det går framover - så jeg kan jo ikke klage.
Gleder meg til bursdagen min! Jeg blir 25 år på lørdag!! Tenk det. Får gå rundt nå de siste dagene jeg er 24 og si at jeg er 24 år. For på lørdag er det slutt med det. Da må jeg si at jeg er 25. (Logisk..hehe) Feiring på mandag - åpent hus fra 18 og utover - kom kom hvis du kjenner meg...

Da skal jeg tilbake til prosjekt. Har bare hatt 20 min. pause... så det var jo ikke så gale.

1 kommentar:

Dina sa...

hehe. Her sidde eg å skriva ein oppgave, tenkte eg sko ha ein pause. kom inn på bloggen din å får følelsen av at du hadde ett godt poeng ja. sånn kan d gå.