08 oktober 2007

Fargeforandring

Etter å ha diskutert fram og tilbake med Kristine om Inger Lise mente at det var vanskelig å lese bloggen min på den røde bakgrunnen måtte vi spør henne selv. Og hun var seriøs da hun skrev det. Derfor en fargeforandring...

Vi hadde det veldig kjekt i London. Fikk tid til masse, selv om tida gikk fort. Bilder kommer etterhvert... Tok ikke så mange selv, så må få noen fra Inger Lise eller Kristine først.

Ble det bedre Inger Lise?

5 kommentarer:

Ragnhild sa...

vet ikke om hva Inger Lise syns, men jeg synes i alle fall det ble bedre å lese! :)

Erlend sa...

Eg åg suns det vart lettare å lesa. Eg har kanskje reagert litt på fargen før, men eg harkje tårt å sei någe, pga at jente jo har meir peiling på farga :) og at det sikkert va yndlingsfargen din eller någe i den duren :)

Erlend sa...

Og så ein ting te: Har du lagt merke te at visst du trykke på klokkeslettet du la inn innlegget ditt, så visest kommentarane onna innlegget og ikkje i her me skrive di?

Ranveig sa...

Nei Erlend det har jeg ikke tenkt på... Men det samme skjer hvis du trykker på bloggoverskriften. Da kommer du til den spesifikke sida som blogginnlegget ligger på. Så bra dere er fornøyd med fargevalget. Ser at det er lettere å lese nå ja. (Men verken denne fargen eller den forrige er yndlingsfargen min da... :)

Erlend sa...

Sjå det ja. Det skjedde det sama. Eg har bare for vane å trykka på "kommentarer". Eg hadde det sånn på mi eigå sia innte nyligt, at det va kun der det gjekk an å trykka.