02 oktober 2007

I tvil....

Jeg lurer på om jeg skal gjøre noen forandringer med bloggen min... At jeg skal ha en egen blogg/oppskrifter/tips/osv side og en annen side der jeg skriver mer om hva jeg driver med til daglig og sånn.
Så da spør jeg min leserskare - hva syns du?
Jeg er jo litt skeptisk til min evne til å holde to blogger oppe å gå... noen ganger er det jo masse hobbyting, andre ganger masse andre tanker. Så da kan det jo gå lang tid mellom hver oppdatering.
Sånn angående oppdatering så har jeg oppdaget Google Reader. Der kan du legge til de bloggene du følger med på. (Blogspotblogger og space som ikke er private i hvertfall.) Så går jeg inn dit og sjekker innimellom - og da har den beskjed om hvilke blogger det er skrevet på siden sist. Da slipper jeg å gå gjennom en lang liste med blogger - jeg får beskjed når de er oppdatert. Ekstra kjekt når det er blogger som sjelden oppdateres... På denne måten får jeg beskjed - uten å måtte gå innom 15-20 ganger forgjeves. Eller enda mer... :)
Så spørsmålet mitt er altså: er bloggen bra som den er, eller skulle dere ønske at det var mer av enten livet mitt eller hobbyene mine??

10 kommentarer:

Kristine sa...

Jeg liker den sånn den er jeg. Men så er kanskje jeg over gjennomsnittet interessert i både hobby og livet ditt ;)

Erlend sa...

Eg suns du e ganske flinke te å oppdatera! For min del så e jo ikkje strikkingå så spennande, men eg har ikkje vondt av å lesa om litt andre ting enn akkurat bare det eg interessere meg for.

cathrin sa...

eg syns og an e grei som an e:D

Jakob, Jostein og merete sa...

Enig med de andre kommentarene....den bloggen du har nå er veldig bra og det artigere med en blogg som oppdateres oftere enn to som oppdateres sjeldnere...:)!

Siv-Tone Kvaløy sa...

Syns an e flotte eg:-) Det enkleste er ofte det beste!

Bjørg sa...

Komme det ikkje bare te å bli stress å oppdatere to blogger då? Og viss du ikkje oppdatere så gidde ikkje folk sjekka den, og då e det jo ikkje vitsi...

Inger Lise sa...

det er litt vanskelig å lese når det er så mørkerød bakgrunn...:P hehe

Kristine sa...

Ja, det er viktig å tilrettelegge for de som nesten er blinde ;) (som spesialpedagog mener jeg det altså)

Julie sa...

Bloggen din veldig fin! Du inspirerte meg til å opprette min egen blogg og det kan du være fornøyd med.
Bloggen min er forøvrig slettet nå, men det er ikke din skyld. Eller kanskje jeg brukte så mye tid på å lese din alltid oppdaterte blogg så jeg ikke fikk tid til å oppdatere min egen, og at det dermed er litt din skyld?

Ranveig sa...

TUSEN TAKK for så mange flotte tilbakemeldinger. Så kjekt at det er så mange som er innom og leser :)
Det virker som om dere er enige i at det skal fortsette som det er - så da gjør jeg det.