08 november 2007

Innlegg nr 200

Tenk at jeg har blogget så lenge at dette er innlegg nr 200... Morsomt. Fant ut av at det er lenge siden jeg har lagt ut bilder. Så det gjør jeg noe med i dag:

Først mine kjære samboere:

Det er Lillian som prøver å forklare wordting til Ranveig. Det var ikke vanskelig å se hvem av de som er storesøster... (Skulle trodd de var nærmere enn 5 år i hvertfall)

Her er et par remser på lappeteppe jeg holder på med. Jeg startet det året jeg var ettåring :) (For de av dere som ikke kjente meg da, eller ikke husker, så var det i 02-03) Og en eller gang i løpet av studiet mitt her i Trondheim bestemte jeg meg for å bli ferdig til sommeren 08. Hmm... er ganske langt i fra det... Her har jeg begynt å sy sammen noen av lappene for å kanskje få litt motivasjon til å fortsette - så får vi se om sommeren 08 er et realistisk mål.
Her er orkidéene jeg fikk i bursdagsgave (8.sept). De står fortsatt veldig fint. Den til venstre som jeg fikk av jentene i klassen har tre nye knopper som kommer nå. Den til høyre har ikke flere knopper, men det ser ikke ut som om den har tenkt å gi seg helt enda heller. (Beklager bildet - gadd ikke å flytte de, og ville ikke ha blits i vinduet. Legg merke til nabodama i vinduet nede i høyre hjørne... hehe.)
I går var jeg og Maria i Strindheim kirke på basar. Alle de tre barne/ungdomskorene i kirka skulle synge, og siden Ranveig dirigerer to av de måtte vi avsted og se. I tillegg kjente jeg 8 stk av de som sang i TenSing - så det var mange gode grunner til å være der :) Men uansett - jeg vant masse på åresalg!! En elefantskål:


Som står i stil til elefantkoppen jeg har fra før:

En fin bok:

Og et håndkle, en notisbok og en amaryllis. Jeg kjøpte 4 årer og vant på 3 av de. Og siden jeg ikke tror at det er noe i uttrykket "hell i spill, uhell i kjærlighet" (eller kanskje det var motsatt) venter jeg drømmeprinsen når som helst nå!

Også har jeg kjøpt meg vintersko:


Ble nokså fornøyd jeg. Sitter med de på nå for å "gå" de inn litt. Det er nemlig blitt høstvinter med slapsete og snøete vær her i Trondheim!

1 kommentar:

Ragnhild sa...

gratulerer med innlegg 200! ikke værst... husker lappeteppet ja, er du ikke ferdig med det ennå?!?! trodde du var ferdig for lengst siden jeg ikke har hørt noe mer om det... :)

Men, sånn er det vel å være travel student... kanskje en får mer tid til sånne ting når vi begynner å jobbe? Vi får se, er jo ikke så lenge til vi finner ut av det... :) Lykke til med oppgaveskriving og lesing og sånn!