01 april 2008

April

Tenk at det er april!! Litt over to måneder til jeg skal levere masteren/diplomen min, og være ferdig utdannet sivilingeniør. Tenk at fem år i Trondheim snart er over... Har helt siden jul lurt og bedt veldig over hva jeg skal gjøre til høsten. Jeg begynner å komme litt nærmere hva jeg vil, og hvor jeg skal gjøredet... men det er ingenting som er bestemt enda. Ganske sikkert blir jeg i Trondheim en stund til. Det hadde jeg egentlig ikke trodd for fem år siden. Føler at det er her livet mitt er for tida, og at det er her Gud vil at jeg skal være. Har startet såvidt med jobbsøking, men ikke kommet så langt på det enda.

I can't believe that it's April already!! A little over two months until my due date on my master thesis... Five years in Trondheim almost over. Ever since Christmas I've been wondering and praying about what to do this fall. I'm closer to the answer, but nothing has been decided yet. I'm pretty sure I'll stay in Trondheim a while more - I hadn't thought that five years ago. I feel like my life is here for now, and that God want's me to be here. I've just started applying for jobs, but haven't gotten so far yet.

5 kommentarer:

Kristine sa...

Er det mulig å bestride Gud sin avgjørelse? ..nei trodde ikke det. Jeg håper bare at du finner deg en jobb som du trives på ett sted du trives! ... og at du kommer hjem en gang.

Ranveig sa...

Jeg tenker jo at jeg skal komme hjem en gang... men bare ikke akkurat nå ;)

marie sa...

lykke til med jobbsøking!! du holder oss vel oppdaterte på veien videre her på bloggen din?

Papirkurven sa...

Du må IKKE flytte nå, når jeg nettopp fant ut at du er brettspill-nerd!!!!

Ranveig sa...

papirkurven: Det var jo akkurat det jeg skrev at jeg ikke gjorde.. :)
marie: Jeg skal holde dere oppdatert på hva som skjer her på bloggen!