06 desember 2009

Kjæreste!

Hei på dere blogglesere :) Jeg satser på at de fleste nærmeste har fått det med seg nå - så da kan jeg jo skrive det på bloggen også!

Jeg har fått meg kjæreste!!

En veldig koselig trønder (jeg kan SÅ skylle meg selv/takke meg selv som er her på 7. året...) som jeg har blitt kjent med nå i det siste. Vi har visst hvem den andre er i flere år, men ikke kjent hverandre i det hele tatt. Litt det som var "livet som ikke hadde kommet meg i kapp" som jeg skrev om for et par innlegg siden. Vi har truffets i noen uker - men før vi hadde definert noe som helst hadde jeg ikke lyst til å si noe til dere... Det er noen venner (mest venninner kanskje :) ) som har visst at det har vært noe på gang... men for det meste har det vært nokså ukjent for de fleste.

I dag har vi vært på konsert i Salem, også inviterte vi oss hjem til en familie som har vært som en ekstrafamilie for han de siste 3-4 (?) årene. Jeg kjenner døtrene i huset nokså godt fra Solid - i hvertfall hun eldste, men har bare såvidt hilst på foreldrene før. Det var en rar, men veldig koselig opplevelse. Først så ble de sjokka (de hadde ikke fått det med seg før konserten i formiddag nemlig), og så ble de veldig glad - men tror de var litt i sjokkstemning hele dagen egentlig. Vi spiste taco og satt i sofaen og snakket sammen etterpå :) Føltes litt (egentlig veldig) ut som et svigerfamilie besøk... Men veldig koselig å kunne glede noen så masse som jeg tydeligvis gjør med å ha falt for kjæresten min... Av hans egentlige familie har jeg foreløpig møtt mora - og det var også veldig koselig altså. Men det er litt mer overveldende med en hel familie som man ikke kjenner :)

Så det var en liten oppdatering fra meg :)

I have changed relationship status from "single" to "in a relationship" since the last time I wrote here!! I think most of my family and close friends have gotten to know it by now, so I wanted to tell you as well. We've been seing each other for some weeks, but I didn't want to write that here - before we had defined our relationship.

It's a boy from Trondheim.. (when this is my 7th year here I shouldn't be surprised...) Today we spent the day in Salem (our church) and at his "extra" family. I know the two daughters, but not the parents. It was a little bit like visiting the in-laws because he has spent a lot of time there... :) I've also met his mother, but it's a little bit different when you meet a whole family like we did today. They got to know that we were girlfriend-boyfriend today - so they were a little bit shocked. But mostly they were very happy for us :)

So that's a little update from me.

11 kommentarer:

Camilla Kristiine sa...

Gratulerer, kjære Ranveig:)

cathrin sa...

så utrolig kjekt ranveig!!! seriøst har du våre i trondheim i 7 år?? eller 6 å ett hallt bler d vel? men uansett... sinnsykt så tiå fyge!!! Poenget va å sei gratulerer!!!!

Karl Yngve sa...

Gratulerer! Så koseleg! :)

Bjørn sa...

Gratulerer! Så koselig!:) Håper han er en spiller. Regner med at det er en spillkveld på gang utpå nyåret!:P hehe

Sigrid Marie sa...

Du altså! Jaja! Gratulerer ;)

Frøken Aadalen sa...

Gratulerer!!! :) Er han god til å spille Settlers...? ;)

Ingvild sa...

Gratulerer Ranveig! Kjempekoselig :)

Siv-Tone og Arild Fosse sa...

Gratulerer Rannveig. Det var VELDIG kjekt å høre:-)

Therese sa...

GRATTIS!

Anneli Yngve Desire sa...

Åh vad härligt! Vi gläder oss med dig och din käreste. Kramar i massor från oss i Kumla genom Anneli

Ranveig sa...

Tusen takk for mange koselige hilsener...

Cathrin: JA, jeg har vært i Trondheim i 6 1/2 år... helt sprøtt.
Bjørn: Foreløpig ikke veldig spillinteressert... men det kan jo forandre seg.
Lene: Tror ikke han egentlig hadde hørt om Settlers før - men en gang må jo være den første.

Og takk igjen til alle dere andre også :)