19 juni 2006

Overskyet og regn i Sandnes i dag

I dag er det overskyet og ser ut som om det skal bli regn etterhvert. Mamma leste værmeldinga bakpå vårt land for meg... Det var ikke oppløftendes. Regn-regn-regn og kaldere utover uka -
Da får vi finne fram inneaktivitetene! Mamma skal sy gardiner og vil ha min hjelp til det - så jeg tror nok ikke jeg skal kjede meg.

Ellers har jeg begynt på alkymisten av paulo coelho. Noen som har lest? Hva syns dere? Jeg syns foreløpig at den er veldig bra.

Hvis dere har dårlig vannkvalitet der du bor kan dere prøve vivatap. Gå inn på
www.vannet.no og prøv. Jeg har enda ikke prøvd selv-men de lover så masse fint at det kan jo være verdt å prøve :) Vannsmaken i Trondheim er bedre enn her i Sandnes syns nå jeg i hvertfall. Kommer tilbake med kommentarer på om det er bra.

I går prøvde jeg forresten Ticket to Ride (Europa)- VELDIG gøy spill! Jeg var med og spilte 3 ganger i løpet av i går kveld :) Med ulikt antall personer. Så nå driver jeg med lobbyvirksomhet for å få mamma og pappa til å kjøpe carcasonne og ticket to ride. Foreløpig er mitt sterkeste kort overfor mamma at begge deler kan spilles med bare to personer. (Det er det som er nedturen med settlers og starfarers - hun og pappa kan ikke spille alene.)
Ja ingvill - da har jeg oppdatert i dag i hvertfall!

2 kommentarer:

Ingvild A sa...

Hei!
Fine blogg du har fått deg! Fant link på siå te Marie. Har du ein adresse så kan eg legga deg te på msn?

Ingrid sa...

Hei!!!
Titte innom for å ønsk dæ en kjæmpe GOD SOMMER!!!!!!! :) Goe klæmma fra Ingrid