11 september 2006

Tre dager til ende med feiring er over...

"Jeg kommer snart til å slutte å kalle deg bursdagsbarnet altså.." Sitat av Ranveig K i går kveld før vi la oss.

Jeg hadde altså bursdag på fredag. En fin dag som inneholdt litt forskjellige ting.
Frokost med mine samboere.
Litt kryptografi- og gruppeprosesslesing hjemme. (Endel avbrutt av koselig bursdagsmeldinger)
Forelesning på Dragvoll med tur hjem sammen med Maria og Ingunn etterpå.
Middag med Maria.
Solid. Det var stas. De sang bursdagssang for meg og vi hadde sjokoladekake med 24 lys! Tusen takk for en flott bursdagskveld!!

Jeg syns Solid på fredag var veldig bra. Et bra møte. Eirik talte kjempebra! Bra lovsang av Øystein. Etterpå virket det som om folk koste seg i kafeen og i barnerommet med bordtennis.

I går var jeg også bursdagsjente igjen. Åpent hus med ca. 15 stykk på besøk. Jeg fikk "Ticket to ride" og skritteller - som jeg hadde ønsket meg. I tillegg hadde Merete og Jostein ordnet en morsom gave. Det var 10 gaver med bokstavene G R A T U L E R E og R utenpå. Og inni var det mat som begynte på den respektive bokstaven. En veldig bra bursdagspresang hvis man ikke vet helt hva man skal kjøpe. Så nå har jeg Tørrgjær, Rosiner, Urtete og endel andre ting...

Men nå! Nå har en ny uke startet. Så jeg skal flytte meg fra datasalen til lesesalen og lese litt matematisk modellering.

1 kommentar:

cathrin sa...

Duuuuu.. beklage at eg isje sendte melding te deg på fredag, men eg sprang heile dagen... me reiste jo te hovden---- så då glemte eg deg... men gratulere så masse:P Hørres ut som du har hatt d fint:D