09 oktober 2006

Aglo!!

I helga har jeg altså vært på Aglo med lørdagsmøtet. Jeg har kost meg masse. Vi var 60-70 stykker som var med. Endel nye og endel gamle, skikkelig bra blanding.

Vi skulle egentlig ha med oss Benedicte Walseth som taler, men hun er sykemeldt og kunne derfor ikke være med oss. I stedet hadde vi Vidar (Lykkebø?), Sujo John og Jann Even Andresen. Det var absolutt gode erstattere. Vidar, eller Vidal (han kunne ikke si r da han var liten stakkar) snakket om det å være sann om hvem man er! Han og kona er med i et ungdomsarbeid som heter Smelteverket. Sujo John er en indisk-amerikansk mann som var i 81. etasje i et av Twin Towers den 11. september 01 og overlevde! Han snakket om India, fortalte om 11.september og snakket om Josef og Ester. Josef og Ester var to personer i bibelen som sto på sitt. De stolte på Gud og Gud brukte de til store ting! Les om Josef i 1. Mosebok 30-46, og om Ester i Esters bok.
Jann Even snakket på søndagen om Gud som sier først Kom! Jesus besøker Marta og Maria. Marta stresser rundt, mens Maria sitter ved Jesu føtter. Og Jesus sier til Maria at hun har valgt den gode del. Etter at han hadde talt fikk vi "soake" (soak (engelsk) - bløtlegge, legge i bløt, la trekke). Sitte ved Jesu føtter og bli møtt av den hellige ånd. Det vil si at Jann Even satte på en rolig cd, så lå vi på golvet, eller satt i stoler og ble møtt av Gud. Det var utrolig godt! Jeg kan ikke si at jeg følte noe spesielt der og da, men som Jann Even sa så må vi ha tro på at Den Hellige Ånd virker.
Andre stikkord for helga er: tale på Solid, mye sosialt, Trond Erlends danseband, tur og kjempefest i Salem.


Det var en kort oppsummering av helga. Det skjedde masse, så det kommer kanskje mer etterhvert.. Vi får se!

Ingen kommentarer: