06 desember 2007

Nærmer seg jul med gigasvære jumbohopp.

Gigasvære-morsomt ord, og jumbohopp også... jaja, det er snart jul er vel poenget mitt. Og med jul kommer det ferie, god mat, familie, venner, gudstjenester (tre dager på rad, har dere tenkt på det?), enda mer familie, en god bok og pakker man får og gir. Jeg gleder meg!

Akkurat nå kom jeg fra veiledning på prosjektoppgaven min. Det går ganske sikkert framover nå altså... De fleste delene nærmer seg det å bli helt ferdig. Godt å se at sidene får mindre og mindre kommentarer når jeg får de igjen fra veiledning. Satser på at det betyr at de er greie, og ikke at han er lei av å lese gjennom det... Ser jo selv også at ting blir bedre etterhvert.
Ellers hadde jeg muntlig eksamen på mandag. Min første på 9 1/2 år (!!), hvis man ikke teller den muntlige eksamenen/samtalen jeg hadde på bibelskolen... Det gikk veldig greit. Mye greiere enn jeg på en måte hadde trodd. Men så er det en grei faglærer, og det var en grei sensor. UTROLIG deilig å være ferdig med den, for den hang sånn over meg i nesten en uke før.
Deilig at den siste eksamenen er skriftlig, og i kulturforståelse. Vet ikke helt hvordan det kommer til å gå, siden jeg ikke er så flink til å skrive... Men jeg har lært masse, og det er viktigst. I hvertfall i forhold til det faget. Vi skal få 2-3 oppgaver å velge mellom, men man kan jo allikevel risikere å ikke få det man har mest lyst til å skrive om.

Så da er det bare prosjektet og en eksamen igjen, før det er FERIE. Fly hjem tar jeg den 19. Det var bare det jeg ville si...

Og at jeg lurer på hvordan det blir å ikke studere og ikke få lov til å blogge, kjøpe flybilletter, sjekke hva slags filmer som går på kino, sjekke facebook og alle sånne ting i arbeidstida :)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ikkje ta sorgene på forskudd, kem har sagt at en ikkje kan blogge eller ver på facebook når en e på jobb???? Mari

Anonym sa...

Oj, håpe ikkje min sjef ser dette... (Brit: eg har ikkje blogg og e ikkje på facebook når eg e på jobb, altså. Følte eg måtte forsvara meg litt nå.) Mari

Anonym sa...

Kom på at eg kanskje bare må forklara at det e Ranveig si mor som e min sjef. (Hu lese blogger, vet eg. Men ikkje på jobb, altså!)
Mari

Kristine sa...

Hahahaha, du e herlige du Mari!

cathrin sa...

føle at me må treffas når du komme hjem:D