12 mars 2008

Snart påskeferie.../Easter

Nå er det snart påskeferie!! Jeg gleder meg jeg... Til besøk av Ranveig, søstredag, familiebesøk og vennebesøk. Jeg har ingen store planer egentlig. Skal strikke, lese bøker, slappe av, spise god mat og snop, se krim på tv og ha ferie rett og slett.

Dette er egentlig bare et lite innlegg for å si at jeg snart har ferie. Og til å undres litt over at jeg noen dager har MASSE å blogge om, og jeg må porsjonere ut, for å ikke ha altfor mange innlegg samme dag. Andre ganger, som nå, vet jeg ikke helt hva som er verdt å skrive om. Hmmm...

Utenom skole, Solid/Salem, strikking, lesing av "The Kite Runner" og spising er det forresten en nettside som tar mye tid akkurat nå for tida. Og det er Ravelry. Dette er en verden for strikkere og heklere!! Foreløpig i betaversjon, med over 90 000 prøvekaniner!! Det er nesten så man må se det for å skjønne helt hva det er, men jeg kan gjøre et forsøk:
- Du har din egen side, der du har litt info om deg selv, du kan legge inn hvilke prosjekt du holder på med, prosjekt du er ferdig med, prosjekt du har lyst til å strikke/hekle, garnlageret ditt, bøkene dine osv..
- Det er grupper du kan være medlem i. Alt mulig rart..
- Gruppene har forum der du kan diskutere alt mulig rart. Også er det noen forum utenom som du kan diskutere ting i.
- Egne sider til oppskrifter og garn er det også.

En av de geniale tingene med Ravelry er at du kan søke opp et garn du kanskje har noen nøster av/eller lurer på om du skal kjøpe, også er det der link til alle prosjekt som har brukt akkurat dette garnet. Sånn at du i fred og ro kan se hva folk har brukt det til. Eller hvis du lurer på noe, kan du enten søke opp om noen andre har spurt om det før deg, eller stille spørsmålet i et forum. Så er det noen som svarer deg, som oftest.

Ok, det var dagens reklame :)

Ha en fortsatt fin ONSdag... (går rundt og tror det er torsdag i dag, sikkert fordi jeg flyr hjem i morgen (TORSdag) og tenker at det skulle vært på en FREdag.)

It's almost easter holiday!! I am really looking forward to it. I am going to have a "sisters day" with my three sisters, visit family and friends, knit, read, relax, eat good food, watch tv - really have a vacation.

Actually, this is only a small blogpost to tell you that I am soon going on vacation. And to wonder... some times I have a lot to blog about and I have to wait with blogposts to the next day, so that not everything comes out on one day. Other times, like now, I don't really know what to blog about... Hmm...


Other than the usual stuff I do everyday I have lately spent a lot of time on Ravelry
. It's a knit and crochet community online. It's still only in beta with more than 90 000 users. (wow) It's difficult to explain what it is before you try it. But it's a place to put your projects, yarn, hooks and needles and to talk about knitting (or crocheting). It's full of groups and forums and people willing to help if you need it.

That was the comercial for today :)


Have a nice WEDNESday (I am walkin around thinking its THURSday, because I'm going home tomorrow (THURSday) and thinking that the day I'm going home usually is a FRIday.)


3 kommentarer:

Karl Yngve sa...

Hei!

Eg tenkte berre at eg skulle informere om at det vert lettare å lese bloggen om du skrive først på norsk og så på engelsk, i staden for å blande slik du gjer her. Elles vonar eg det gjeng bra med masteren din! :)

Ranveig sa...

Hei Karl Yngve! Koselig du stikker innom. Det går bra med masteren min (når jeg faktisk jobber med den og ikke blogger i stedet) - håper det går bra med din også. (Takk for hintet om språkene. Nå har jeg flyttet rundt på norsk/engelsk sånn at det kommer på norsk først, så på engelsk.)

Kristine sa...

Kommer du hjem i dag? Når kommer Ranveig til deg da? Hvis du vil henge i kveld eller i morgen, er det bare å gi beskjed.